Never Ending Story

I Never Ending Story blandar vi spetskompetenser med aktivister för att inte låta någon stanna i sin egen box. För ska nya saker hända, behöver man göra på ett annat sätt.

 

Det går till så att vi kontinuerligt samlar en grupp idégenererande kreatörer och kommunikatörer som är unga i själen och brinner för jämställdhet, mångfald, hållbarhet.

 

Med författarens text i fokus arbetar vi i en egen kreativ modell. Resultatet av en workshop är oftast många vilda och nya idéer. Oftast ingår sociala medier.

 

Idéerna ligger till grund för att ge den litterära textens innehåll genomslag.

 

Vill du veta mer?

Eller kanske boka en grupp för att själv få nya idéer i styrelserummet?

Mejla Helena Bajlo eller ring +46 708 68 64 22

 

 

NÄTVERKET:

 

Johanna Lyngarth, 26

Johanna Lyngarth jobbar med marknadsföring och kommunikation på Nackademin. Grundare av Nackuality. Volontär för stiftelsen AllBright och gillar ord, jäklar anamma, ränder, Leslie Knope, Harry Potter och att skapa förändring.

Twitter: @johannalyngarth

 

 

 

 

Amos Åberg, 19

Student, Digital Media Creative, Hyper Island

»Det är vi som utgör framtiden och det är vi som bestämmer om vi vill producera ännu fler meningslösa “like-bomber” eller faktiskt göra världen till en lite vackrare plats. Beautiful Stories och Never Ending Story är ett viktigt steg i rätt riktning och jag är otroligt glad över att få vara en del av det.«

 

Marie Forsberg, 29

Account Manager, Mynewsdesk

»Jag är så trött på allt ›skräp‹ som finns där ute och går igång på de företag som lyckats kommunicera ut budskap som är större och viktigare än sitt egna varumärke. Speciellt när det görs på med en bra värdegrund. Ex på det är ”run like a girl” kampanjen som jag gillar skarpt. [Vårt] sätt att jobba och våga ta emot massvis av nya idéer genom att samla olika typer av människor tror jag är ett vinnande koncept.«

 

 

 

Mark Vesterlund, 23

Student, Digital Media Creative, Hyper Island.

»Efter att jag inte hittat något syfte i att maximera vinst och optimera verksamheter, hoppade jag av min ekonomutbildning och sökte mig för att stimulera kreativiteten. Min dröm är att kunna utmana samhällets konventioner och förändra människors beteenden till det bättre.«

http://markvesterlund.se

 

Caroline Nord, 27

Projektledare/kommunikatör, Allbright.

»Människor har en tendens att springa fram och jaga nästa steg, som jag ser det har Beautiful Stories funktionen att få människor att stanna upp och reflektera över vad som är viktigt. Beautiful Stories tar oss tillbaka till våra värderingar och får oss att hitta rätt.«

Twitter @caroline_nord

 

 

 

Charles-Ludvig Sjölander, 20

Frilans, fotograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filip Holm, 20

Frilans, regissör, producent

Född samma dag som Ringo Starr. Arbetar till vardags med att berätta historier, som frilansande filmskapare. Det Beautiful stories gör är äkta och trovärdigt i ett unket debattklimat som heter Sverige.

 

 

 

 

 

 

 

 

Emilie Tilstam, 23

Student, Politisk kandidat, Uppsala Universitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oliver Björklund, 20

Verksamhetsutvecklare, Sveriges Elevkårer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elin Eidewing, 25

Student, Nackademin

“Tjugofemårig journalist, som bestämt sig för att byta riktning till sist. Allt gick i ett kör, och nu är jag snart marknadskommunikatör.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanna Beer, 26

Masterstudent inom Diversity and Change Management vid Copenhagen Business School

Brinner för jämlikhet och tycker att förändringsarbete och kultur är spännande. Jag tycker att kommunikation ska vara för alla och att allas historia är värd att berättas. Extra: Har bott i fyra olika länder och pratar rätt så bra kinesiska.